johanna de haan / installatie cinetol
<
het begin
van het vergetene


installatie in Broedplaats Cinetol
2014
ca 13 m2
transparant kunststof


Deze installatie begeeft zoch als een subtiele beweging in het Zweinstein-achtige trappenhuis van Cinetol. Uitgangspunt voor het beeld was een persoonlijke herinnering en de stroming die in je aandacht ontstaat in de richting van zo’n vergeten gebeurtenis.
Het ontwerp verheldert de dynamische struktuur van het gebouw.
Het beeld bevindt zich op de grens tussen binnen en buiten, het verbindt
en geeft doorzicht. Het is een ideale situatie met licht van verschillende
kanten. Dit geeft het werk van binnen én buiten een grote zichtbaarheid.


>
johanna de haan / installatie cinetol
<
doorzicht vanuit de
centrale hal naar het café

op de werkvloer

 

spiegelingen
van het werk
in andere delen van het gebouw
buitenaanzicht
<<
<